Què és Dtecno Blog?

Dtecno és un bolg creat a petició dels alumnes  de Tecnologia de 3r ESO de l’IES Rei en Jaume -Alzira- que demanaven algun lloc on consultar els apunts de l’assignatura i poder comentar-los. Així   que  no  pot faltar la pregunta que realitze moltes vegades al llarg del curs als meus alumnes ” Què es el que fa la Tecnologia? doncs aquest blog és el producte per tal de satisfer les necessitats del alumnes”.

Així que espere que entre tots col·laborem en fer créixer aquest bloc, així que s’admenten comentaris i articles.

cerebro_artificial

Fent i desfent, aprén l’aprenent.

Més val llapis curt que memòria llarga.

Proverbis valencians.

Ximo Durà, professor de Tecnologia de l’IES Rei en Jaume .

7 comments on “Què és Dtecno Blog?

  1. ximo a les fulles que ens donares a qui no hi havia anat a clase el dia de les pràctiques de plàstics hi apareixen 5 plastics als videos 4 per que?

    • En primer lloc dir-te que no hauries d’haver escrit aquest comentari en aquest apartat ja que si fa referència a la pràctica de plàstics ho hauries de fer-ho en l’apartat corresponent, no passa res a la propera vegada estarà solucionat, a què si?.
      Mikel, respecte al nombre de plàstics al taller només varem treballar amb 4 plàstics degut a què el 5é plàstic no el vaig trobar per poder fer les pràctiques, així que ningú el té a la llibreta, no passa res no l’he tingut en compte a l’hora de corregir.

      Respecte al tema de videos no els he posat tots per no fer-ho massa pesat, però si et fixes bé amb l’ajuda de les fotografies i el que està redactat pots resoldre la pràctica.

    • Hola, recorda que els comentaris han d’anar en l’entrada a la que fas referència. Respecte a la teu pregunta; Si, Cap problema, el treball el podeu lliurar amb el format que us sigui més còmode.

  2. Ximo! Soc Bartu que hem vas donar clase a eivissa, al quarto de portmany, estaba buscan apunts de electronica y e trobat la teva web, avera si hem pots contestar que no se el teu mail, i aixi poder demanarte apunts de electronica!
    Una abraçada!
    Bartu

Deixa un comentari